• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com

Konsert med Brit Floyd

Konsert med Brit Floyd


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 06/10/2018
17:30 - 22:30

Sted
Grieghallen

Kategorier


Bjørgvin Neptun klubb

Har gleden av å invitere til Konsert med den britiske gruppen Brit Floyd.  Brit Floyd er nå på verdensturne med konserten: Brit Floyd-Eclipse World Tour 2018. Kvaliteten på musikk og sceneshow er av ypperste sort, og absolutt noe som man bør få med seg.

Brit Floyd Facebook    

Brit-Floyd-eclipse-world-tour-2018-review (engelsk)

Dette er en gruppe som har spesialisert seg på å etterligne Pink Floyd og sceneshowet deres. Bjørgvin Neptun Klubb inviterer til konsert med en hyggelig oppvarming med Tapas i salongen «Nina» i Grieghallen. 

Vi har vært heldig å få reservere ett antall billetter som er litt spredt i konsertsalen, men hovedsakelig 2 og 2 plasser sammen.

Vi samles til Tapas i  Salong Nina kl.17:30. Der vil vi få servert en Tapasbuffet og muligheter for en liten aperitiff, før konserten. Drikke dekkes av den enkelte.

Man ankommer Grieghallen via hovedinngangen. I garderobeområdet vil det være 2 stk garderobestativ som er merket Bjørgvin Neptun Klubb. Her kan man henge yttertøy fra seg. Deretter finne man veien til NINA salong. Her for vi utdelt billetter, og litt å spise. Drikke besørger den enkelte selv.

Konserten begynner kl.19:30, dørene til konsertsal åpnes kl.18:30.

Egenandel kr. 700.- pr stk.

Inkluderer Tapas & konsert.

Bindende påmelding innen 31 Mai.

Deltagelse på Neptun klubbens arrangementer iht. Statoils reglement. 
Gjelder medlemmer i klubben med følge og evt. hjemmeboende barn t.o.m. 18 år.

Ta gjerne kontakt med undertegnede dersom du har spørsmål.

Endelig bekreftelse på tildelt billett, er når man mottar faktura.

Ved evt. allergier / matintoleranse, gi beskjed ved påmelding.

Dersom du trenger hotell for dette arrangementet, kan du benytte Bjørgvin Neptun Klubb sin hotellavtale. Overnatting er ikke med i dette arrangement, og den enkelte må selv stå for dette.

NB: (06.04.2018) I dag har vi en feilmelding fra påmelding systemet. Men jeg ser at påmeldingene kommer inn. Skal fjerne denne meldingen når feilen er fikset. Vh svein

 

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Svein Rikstad