• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com

Abrahavn tur 2 – 2018

Abrahavn tur 2 – 2018


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 27/07/2018 - 29/07/2018
Hele dagen

Sted
Kristiansand Dyrepark

Kategorier


Velkommen til en unik opplevelse i Abra Havn  27.-29.juli 2018.

Abra Havn er Kaptein Sabeltanns egen overnattingslandsby, i ekte sjørøverstil beliggende på andre siden av Grashavet . Her finnes 171 sjørøverleiligheter, og sengeplass til 750 personer. Alle sjørøverleiligheter har oppholdsrom, minikjøkken, et eller flere soverom, romslig bad samt uteplass eller balkong som dekker behovet både til både små og store familier – her er det god plass til alle! Du kan også bo hos en av de kjente figurene fra Kaptein Sabeltanns Univers, blant annet  i huset til Langemann, Borgen Villa Rosa, eller i kongesuiten til selveste Kaptein Sabeltann.  
KOM SOM LANDKRABBE – DRA SOM SJØRØVER!

Abra Havn er mye mer enn bare overnatting – det er en opplevelse! Her vil du bo midt i et univers av sjørøvere, interaktiv underholdning, aktiviteter og spenning – morgen som kveld! Et opphold i Abra Havn er noe du aldri vil glemme!                 
     
 
      
SJØRØVEROPPHOLD 27.-29. JULI 2018 

FREDAG 27. Juli   Ankomst og innsjekk i Abra Havn (innsjekk starter etter kl. 15.00)  Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg.  Ildprøver på Ildprøveplassen  Pizzabuffet i Abra Havn.

 
LØRDAG 28: Juli  Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising.  Frokost med sjørøvere.  Familiebuffet i Abra  Havn/ Dyreparken.  Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg.     Kveldsarrangement i parken.

SØNDAG 29. Juli   Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising  Frokostproviant  Avreise etter eget ønske (utsjekk må skje innen kl 11.00) 

 

 
Pris pr. voksen: 2700,-  
Pris pr. barn 3-13 år:   2300,-    
Barn 0-2 år gratis:
Pris ekstraseng barn 0-2 år: kr. 150,-  

Prisen per person inkluderer:  

2 overnattinger i opplevelsesrike Abra Havn.  
Pizzabuffet i Abra Havn fredag.     
2 dagers kombibilletter til dyreparken/badelandet. 
Frokost med sjørøvere lørdag. 
Familiebuffet Abra Havn/ Dyreparken lørdag. 
Kveldsarrangement i parken.

Begrenset antall plasser

Bindende påmelding innen 31. mars

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Helge Tom Hansen