• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com

Familie weekend til Mikkelparken i Kinsarvik 30.08-01.09.2019- Avlyst pga for få påmeldte

Familie weekend til Mikkelparken i Kinsarvik 30.08-01.09.2019- Avlyst pga for få påmeldte


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 30/08/2019 - 01/09/2019
Hele dagen

Sted
Mikkelparken Ferietun

Kategorier


 

16.06.19: AVLYST PGA FOR FÅ PÅMELDTE

Små og store inviteres herved til en flott familietur til Mikkelparke i Kinsarvik .  I parken er det masse aktiviteter for barn i alle aldre. Her er badeanlegg med oppvarmet basseng, sklier og spruteområde med oppvarmet vann, jungel løype, lek og moro i SkoSkogen-(lekeland) , gullgraving, trøbåter, biler og Mikkeltoget . 
 Mikkelparken – her blir barndomsminne skapt  

Bjørgvin Neptunklubb  har reservert hytter og leiligheter like over veien,- på Mikkelparken ferietun. Noen foretrekker å bo i egen campingvogn eller bobil, og noen ønsker kanskje å bo i telt? 
Er du glad i å bade? Da kan du prøve deg på det store bassenget i Mikkelparken Ferietun. Her er det også lekeområde både ute og inne med bl.a. lekeapparat, bordtennis, gravemaskin og minigolf.

Vi har felles matservering med  middag fredag kveld, frokost og middag lørdag og frokost søndag. Lunsjen ordner dere selv , det er flere spisesteder i parken. 

Noen har kanskje lyst å kjøre Go-cart? Vi kan leie Kinsarvik Gocartbane  før åpning i Mikkelparken lørdag morgen . (Parken åpner kl 11.00.)
Kinsarvik Go-kart holder til på en av de flotteste banene i landet: lengde 578 m, bredde 7-8 m, C-lisens, egen kiosk, toalett/strøm. Her kan vi leie karter for voksen og barn fra 8 år.
Et heat er 8 min.  (Du kan bestille flere heat)  Vi tar forbehold om nok påmeldte for å gjennomføre denne aktiviteten. 

Fjelltur til Dronningstien: Hvis du ikke ønsker å delta i parken men heller vil ta en fantastisk fjelltur er dette et godt utgangspunkt.     

Håper du har lyst å ta familien med på tur!    Pga stor etterspørsel på hyttene må vi sette  påmeldingsfrist til   10.juni 2019

Mikkelparken

Mikkelparken. Kinsarvik

                  Dronningstien:  Gocartbanen i Kinsarvik :  

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Ann Helen Ophuus