• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com

10 febr 2021 Jubileumskonsert med Hellbillies – 30 år på vegen !

10 febr 2021 Jubileumskonsert med Hellbillies – 30 år på vegen !


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 10/02/2021
17:30 - 20:30

Sted
Grieghallen

Kategorier


 
Selv om verden er i en spesiell situasjon akkurat nå, ser vi  fremover og gleder oss til  vi igjen kan delta på sosiale aktiviteter.  Bjørgvin Neptun har gleden av å kunne tilby ett utvalg billetter til jubileumskonserten med Hellbillies 🙂

 

Hellbillies – 30 år på vegen

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Etter en trivelig sesong 2020 på TV med «Hver gang vi møtes» har vi blitt bedre kjent med Hellbillies-vokalist Aslag Haugen. Vi tenker at mange ønsker å høre mer av Hellbillies, og derfor har Neptunklubben  kjøpt 60 billetter.

Ved  eventuelt stor interesse blir det trekning! 
Før  konserten møtes vi  til hyggelig samvær  og et tapas-måltid. Tapas inkludert og drikke bestilles av den enkelte.
Egenandel for konsertbillett og Tapas er kr 450  pr person . (Max 2 bill) 

Utlevering av billettene ved inngangen  presis kl 17.30 .  Matservering / Tapas/ hyggelig samvær   før  konserten starter klokken 19.00

Kontaktperson: Ann Helen Ophuus tlf: 95134751  anhop@equinor.com
Påmelding er åpen så lenge vi har ledige billetter.

Bookings

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Ann Helen Ophuus