• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com

Julefest

Julefest


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 06/01/2019
14:30 - 16:30

Sted
Grieghallen

Kategorier


Hei alle sammen!   Først til møllen prinsippet gjelder.

Vi i Bjørgvin Neptunklubb er i år med på  Equinors julearrangement for familie i Grieghallen er nå i salg (søndag 6 jan 2019)
Vi har  derfor ikke tradisjonell juletrefest i år, og det medfører at det heller ikke blir nissegave som vi pleier. Det kan være lurt å forberede barna på det, slik at de ikke blir skuffet, men vi er sikkert på at det blir en minnerik fest! 
Arrangementet er  åpent for alle ansatte (alle lokasjoner i regionen) med familie (også åpent for niese/nevø/barnebarn, en venn av barnet ditt er også ok). Maks 10 billetter per familie. 
Billettpris 125 kr per pers. Alle må fremvise billett ved ankomst.

 Fra kl.1430 blir det lett servering (pølser/grøt), begge arrangementer under går mellom 1530-1630. Fritt valg mellom ulike familiekonsepter (din familie kan også velge å dele seg). 
Hvis det er allergier, bes dere kontakte Kari Lillebøe på mail: kalil@equinor.com. Du kan også bestille via Grieghallens billettkontor på tlf 55 21 61 50
Rullestolbrukere må bestille via billettkontor.

Vi viser til mail som er sendt ut til alle våre medlemmer, og påmelding må foregå via linken i mailen eller på linkene her:

OBS !  Det er 2 ulike billett typer :  Familiene kan også dele seg. 

1) Christine Sandtorv og Angelina Jordan i Grieghallen     BESTILL DINE BILLETTER HER

Christine Sandtorv, vokalist i stjernegruppa Ephemera, stiller med stjernetellerbandet og spiller superfengende barne/familiepop av aller aller beste sort. Vi får også gleden av å oppleve det fantastiske sangtalentet Angelina Jordan, som lovprises for sine stemningsfulle opptredener og unike stemme og stadig er å se på både TV og store arenaer. To morsomme konferansierer/komikere, Tormod Løvold (DNS) og Grim Moberg (Humorkollektivet), vil også finne på morsomme sprell sammen. Forestilling er godt egnet for hele familien (fra mindre barn til ungdom).

2) Lek og moro sone for de minste  (2-4 år) i Grieghallen      

BESTILL DINE BILLETTER HER

Lekesonen er et tilbud for de minste barna og vil ha hoppeslott med sklie, gaveverkstedområde (barna lager egen snurrebass), store legoklosser, balanse og motorikk sone, hoppeballer, 6 mekaniske ridedyr, 3 oppblåsbare «humpedisser»/airwobblere, 6 hyggelige aktivitetsledere med nisseluer – sang og moro, barna vil også få en sjokolade-overraskelse fra nissehjelperne. (MERK: barna må alltid til enhver følges av minimum 1 voksen). Husk at familien kan dele seg dersom dere ønsker det (må ha billett for å delta). Både voksne og barn må kjøpe billett for å få tilgang til Grieghallen og bevertning

 

 
Ann Helen Ophuus