• 941 52 174
  • gm_bnks@statoil.com
Sleek & Beautiful

Bjørgvin Neptun klubb

Velkommen til våre nettsider

Informasjon om oss

Nedenfor kan du lese informasjon om Bjørgvin Neptun klubb.

Sleek & Beautiful

Hvem?

Velferdstilbudene skal være åpne for alle fast ansatte. Også lærlinger og midlertidig ansatte med kontrakter på minimum 12 måneder kan benytte seg av tilbudene.

Sleek & Beautiful

Hva?

Neptunklubber skal ivareta velferdstilbudet for alle sokkelansatte i Statoil. Arbeidstakerne blir automatisk medlem av den Neptunklubben som ligger nærmest arbeidstakerens hjemsted.

Sleek & Beautiful

Hvordan?

en kan melde seg på arrangementer arrangert av Bjørgvin Neptun klubb ved å velge fanen "Arrangement" i menyen over. Her vil det arrangeres fellesturer til både inn og utland.

Sist arrangerte arrangementer

Se hvor kjekt vi har det. Bli med du og!

Sleek & Beautiful

Via Ferrata Loen

Weekendtur til Loen med Bjørgvin Neptun klubb, der en del av gruppen gikk Via Ferrata "Jernstien". Anbefaler turen til alle som søker utfordring og spenning og det "lille ekstra" !!

Sleek & Beautiful

Kristiansand Dyrepark og Abrahavn

Her stilte 16 familier, i alt 67 voksne og barn opp til en minnerik start på sommerferien. Vi ble innkvartert i en ekte sjørøverlandsby; Abrahavn. Om kvelden var det ildprøveshow med mange flotte akrobatiske stunt og konkuranser.

Sleek & Beautiful

Dubai 2012

Vi fikk se byen Dubai med mange fantastiske byggverk, Dubai Museum, seiltur på elven Dubai Creek, besøk på krydder/gull-souken (markedet) besøk i Burj Khalifa Dubai Mall (verdens høyeste bygning), hvor vi kunne se "The World" bestående av mer enn 300 kunstige øyer

Sleek & Beautiful

EuroDisney og Paris 2013

Vi var 58 store og små fordelt på 15 familier som reiste på tur til Paris. Var litt å rekke over i både Walt Disney Studios og Disney parken. Studios parken stengte klokken 19 og Disney Parken klokken 21. De som holdt ut til slutt fikk opplever et imponerende fyrverkeri og laser show på disney slottet.

Målsetting for velferdsarbeid i Statoil

Utvikle fellesskap og trivsel gjennom deltakelse og engasjement i positive og utviklende fritidsaktiviteter.